www.mia-maria.nl

Vier de winter met Mia-Maria!

rok

WEKENLIJKS NIEUWE ARTIKELEN OP DE SITE!

Elke week wordt er hard gewerkt in het Mia-Maria atelier. Onze kers-verse producten plaatsen we zo snel mogelijk in de online-winkel geplaatst. In de afgelopen periode waren dit vooral truien, bodywarmers en tasjes. Te verwachten: lekkere joggingbroekjes, nog meer tasjes en alle andere verrassingen die uit onze handen voortkomen. Kijk dus wekelijks op: www.mia-maria.nl

marikejager

ONTWERP TOUR T-SHIRTS MARIKE JAGER

Mia-Maria heeft na de cd-hoes nu ook de tour-shirts van Marike Jager ontworpen. Wij zijn er trots op! Het vrouwen t-shirt is verkrijgbaar in antraciet, groen en bruin met roze bloemenprint.
Het bruine mannen t-shirt heeft een sterk uitvergrote bloemenprint op de borst in zwart. Beide modellen hebben de Marike Jagerprint in roze op het rugpand. Binnenkort zijn de t-shirts te koop op www.marikejager.com en tijdens haar voorjaarstour in 2007.

tas

MIA-MARIA SNELLER IN HUIS!

Sinds de opening van onze online-winkel, hebben we gemerkt dat de meeste betalingen nog steeds gaan via overboeking. Bij Mia-Maria kun je ook betalen met iDeal. Dit is eenvoudig, betrouwbaar en snel. Probeer het ook eens. Je nieuwe aanschaf gaat dan de eerst volgende werkdag op de post.

  tshirt

IN OPDRACHT: NAAM BROCHES

Wat is nu mooier dan je eigen naam. Pronk er mee met een naambroche. Noem je lievelingskleur en vertel ons die prachtige naam. En wij maken jouw naambroche vanaf 15 euro.
Heb je interesse, neem contact met ons op via, hello@mia-maria.nl

 

Wij zouden het leuk vinden als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar andere vrienden en bekenden. Waarvoor onze hartelijk dank! Heb je deze nieuwsbrief via via ontvangen en wil je in het vervolg vaker een nieuwsbrief van Mia-Maria ontvangen, klik hier.

 

Mocht de nieuwsbrief niet goed te bekijken zijn, klik dan hier voor een online versie.
Als je onze nieuwsbrief liever niet meer wilt ontvangen, klik dan hier.

Mia-Maria (textiel)vormgevershello@mia-maria.nlwww.mia-maria.nl

sterren