www.mia-maria.nl
HEMD

MIA-MARIA HEEFT ZIN IN DE LENTE!

Hoezee het is weer lente! Dat hebben we gemerkt. De afgelopen weken stonden in het teken van rokjes, bedrukte retro-hemdjes en KLEUR. De winkel is weer aangevuld met de allernieuwste kledingstukken. En het blijft maar kriebelen....dus er gaat nog veel meer kleurrijks komen. Blijf wekelijks kijken op: www.mia-maria.nl

BROCHE

ONDERBROEKENFEEST!

Ieder rokje wat Mia-Maria's webwinkel verlaat krijgt GRATIS gezelschap van een vrolijke Mia-Maria onderbroek! En hoe die er uit ziet blijft een verrassing. Deze actie loop tot eind juli 2007 en geldt voor alle rokjes. Voor de onderbroeken: OP=OP.

tas

MIA-MARIA OP FLAVOURITES

Mamma mia, Mia-Maria! Wat een te gekke shop voor kids! Weer zo’n parel die je eens toevallig tegenkomt en die je direct wilt opslaan onder je favorieten… Hupsakee, in je Flavourites dus, deze geweldige shop. En nooit meer kwijtraken! Want zó zien we webshops graag. Een fantastisch assortiment aan kleding en accessoires waarmee je kids de show stelen en heerlijke, heldere foto’s. De (textiel) vormgevers van Mia-Maria hebben ’t helemaal begrepen!
Sinds kort zijn we terug te vinden op Flavourites. De plek om originele en leuke webwinkels te ontdekken. Ga ook eens kijken op www.flavourites.nl.

  tshirt

STUUR MIA-MARIA DOOR!

We blijven het leuk vinden als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar andere vrienden en bekenden. Waarvoor onze hartelijk dank! Heb je deze nieuwsbrief via via ontvangen en wil je in het vervolg vaker een nieuwsbrief van Mia-Maria ontvangen, klik dan hier om je aan te melden.

 

Mocht de nieuwsbrief niet goed te bekijken zijn, klik dan hier voor een online versie.
Als je onze nieuwsbrief liever niet meer wilt ontvangen, klik dan hier.

 

Mia-Maria (textiel)vormgevershello@mia-maria.nlwww.mia-maria.nl

sterren