www.mia-maria.nl
HEMD

HIEPERDEPIEP! WE ZIJN 1 JAAR ONLINE

Op 15 september 2006 werd het lint van onze Mia-Maria webshop virtueel doorgeknipt. We willen iedereen en zeker onze groeiende schare fans persoonlijk bedanken voor alle support en vertrouwen...en niet te vergeten; de aankopen. Het was een bijzonder en inspirerend jaar. We kijken uit naar het volgende. Hoera!

Nanda en Esther

BROCHE

10 JAAR J/M EN MIA-MARIA STAAT ERIN!

10 jaar J/M, magazine voor geweldige ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar. Speciaal voor dit jubileum selecteerden Flavourites [www.flavourites.nl] op verzoek de meest geweldige webshops voor een klik & win actie. We zitten erbij! Kijk voor meer informatie in het huidige nummer van J/M. (nr 9. september 2007).

tas

KLEINE FABRIEK IN RAI AMSTERDAM

Afgelopen 8-9 juli vond de vijfde editie van de Kleine Fabriek plaats in de Rai Amsterdam. Het is de internationale baby- en kindervakbeurs voor het midden- en hoogsegment in Noord-Europa. In de hal was ruim plek voor de mini.superstore, gecreëerd in samenwerking met het Stijlinstituut Amsterdam: ‘Hier laten jonge ontwerpers zien wat er op ontwerpgebied is. De spullen zijn nog niet in productie, het is zeer vooruitstrevend.’ Op uitnodiging van het Stijlinstituut namen we deel aan deze mini.superstore.

  tshirt

Stuur Mia-Maria door
We blijven het leuk vinden als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar andere vrienden en bekenden. Waarvoor onze hartelijk dank! Heb je deze nieuwsbrief via via ontvangen en wil je in het vervolg vaker een nieuwsbrief van Mia-Maria ontvangen, klik dan hier om je aan te melden.

 

Mocht de nieuwsbrief niet goed te bekijken zijn, klik dan hier voor een online versie.
Als je onze nieuwsbrief liever niet meer wilt ontvangen, klik dan hier
.

 

Mia-Maria (textiel)vormgevershello@mia-maria.nlwww.mia-maria.nl

sterren